Gyógyító Találkozás Egyházmegyei evangelizáció

Várakozáson felüli létszám a Szatmári Egyházmegye szabadtéri evangelizációján
2019. május 26-án, este 6 órára a szinte teljesen lakatlan Nagygécen, soha nem látott gyülekezeti létszám alakult ki a Szatmári Egyházmegye szokásos tavaszi evangelizációs sorozatának nyitó alkalmán. A szervező Csengersimai Református Egyházközség 400 széket készített ki a szabadtéri színpad elé, amely még kevésnek is bizonyult, hiszen még több mint szászan a fák árnyékába húzódva álltak.
A megjelenteket először Nagytiszteletű Szalay Kont, esperes köszöntötte, majd a szervező Gyülekezet nevében Bélbász- Szűcs Andrea lelkipásztor ismertette Nagygéc szomorú történetét és ennek az alkalomnak történelmi üzenetét. A köszöntések sorát Balogh György, Egyházmegyénk Főgondnoka zárta.
Az igehirdető, Nagytiszteletű Korda Zoltán, a Szatmárnémeti Láncos- Templom lelkipásztora, az Jézus és Péter között lezajló párbeszéd (János 21) alapján tett bizonyságot a „Gyógyító találkozások” fontosságáról, amely a négy estés sorozat címe is egyben.
Az alkalom végén a résztvevők megtekinthették a Nagygéci Református Templomot, a Megmaradás Templomát illetve az emlékparkot és látogatóközpontot.

Az alábbi linkre kattintva elérhető a galéria:

Galéria

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.